Hva skriver jeg om?


Hva skriver jeg om?


Hverdagsliv i Lappeteppefamilien: Jeg forteller om hverdagen hjemme hos oss. Dette er historier uten filter, ren skjær hverdag.


Ettertanke fra Lappeteppefamilien: Jeg skriver også om tema knyttet til kommunikasjon og relasjoner. Hva skjer i et møte mellom to mennesker? Hvorfor krangler vi? Hvordan kan vi selv bidra til å få et samspill i riktig retning? Hvorfor synes vi hverdagen er tung?
Jeg skriver under fullt navn, men omtaler ikke resten av familien med navn. Jeg skriver også om dem i generelle former: "store brødre - lillebror - lillesøster - min kjære etc.." Dette gjøres av respekt for mine nærmeste. Mannen min får lese alt jeg publiserer om han på forhånd. Han synes nok at jeg overdriver, mens jeg synes at jeg lar han slippe lett unna.  

Jeg er ellers forsiktig med å legge ut private bilder. Det meste av bildene på www.lappeteppefamilien.no er illustrasjonsbilder som er hentet fra www.morguefile.com Her finnes fantastiske bilder som jeg takknemlig bruker. Navn på fotograf finner du stort sett under hvert bilde.

Hilsen 

Sølvi