Om LappeteppefamilienJeg heter Sølvi Foss, og skriver bloggen om livet i Lappeteppefamilien.
 
Til daglig jobber jeg som HR/informasjonsdirektør. Jeg er utdannet cand.polit (pedagogikk) fra NTNU og familieterapeut (Diakonhjemmets Høgskole). Inspirasjonen hentes fra min egen hverdag i en familie med mann og 5 mine, dine og våre barn i alderen 4-16 år.

Bakgrunnen for at jeg deler historien om Lappeteppefamilien er at jeg ønsker å dele historier fra livet - akkurat slik det er for oss. Hverdagen med mine, dine og våre barn er annerledes enn andre familieformer fordi det etableres en familie uten å ha det naturlige grunnfjellet som mange andre har, og fordi relasjonene mellom familiemedlemmene er annerledes enn de vi kom fra. Hør bare på hvordan lillebror på 5 år sier om livet i Lappeteppefamilien:

"mamma er kjæreste med pappa, men at hun har hatt en kjæreste før. Sikkert flere også. Men de er ikke kjærester lenger, for nå er pappaen til storebror kjæreste med en annen dame. Og pappaen min har kysset en annen dame før han også, og da fikk de to barn. Men nå har den andre dama også en annen kjæreste. Så nå kysser pappa bare på mamma, i alle fall når mamma ikke er sur for noe. Noe hun jo er ofte. .."

Jeg håper bloggen om Lappeteppefamilien kan være til glede og inspirasjon for deg !


Hilsen Sølvi
Foto: Kamille 2012